#KULTOUR
  • HOME
  • Argentina
  • TV episodes
  • Finn-Erik Cooks
  • OLDEMORS KOKEBOK
  • Podcast
  • WINE
  • Recipes
  • LIVE SHOWS
  • About us
Picture
OUR BEST BUY & RECOMMANDATIONS SECTON

Blomstene til Matassa

16/6/2016

0 Comments

 
Bilde
Under vår siste #KulTour-tur i Frankrike fikk vi smake på nyheten Matassa Blossom. Det var en såpass spennende nyhet, at vi tok den med til nord-Norge for å smake vinen i ren og spektakulær natur.
Bilde
SMAKSNOTATER

Lys oransje, nektarfarget og brilliant på utseende. 
Duft av vår og blomstring. Tiltalende nese av nypresset fersken og hvite blomster. Se for deg at du sitter i en rik blomstereng om våren, lukker øynene og drar inn pusten. Sånn dufter denne vinen. Rent anslag med hvit fersken, engsyre og friske blomster. Super-saftig og lett, men likevel en vin som har fått beskjed om hvordan den skal oppføre seg. Strukturert og målrettet stuper den ned i ganen. Tørr og ren på tungen. Forbausende lang ettersmak av appelsiner. En aldeles herlig vin fra vinverdenens hippe, Matassa aka Tom Lubbe.
Hvis sommeren blir så varm og deilig som vi tørr håpe på, er det bare hamstre inn. For dette er iskaldt, leskende  dugg til picknick i parken, i bakgården med gode venner eller den første vinen man knekker ved ankomst på hytta. Dette er naturvin slik naturvin skal gjøres. Hurra!

I fjor besøkte vi Tom for første gang. Her kan du se og oppleve en innføring i hva Naturvin egentlig er.
0 Comments



Leave a Reply.

Proudly powered by Weebly
  • HOME
  • Argentina
  • TV episodes
  • Finn-Erik Cooks
  • OLDEMORS KOKEBOK
  • Podcast
  • WINE
  • Recipes
  • LIVE SHOWS
  • About us