#KULTOUR
  • HOME
  • Argentina
  • TV episodes
  • Finn-Erik Cooks
  • OLDEMORS KOKEBOK
  • Podcast
  • WINE
  • Recipes
  • LIVE SHOWS
  • About us

Places we love to eat

An excellent meal is about the total package.
These are the places that stand out.

Umami

16/4/2016

0 Comments

 
Bilde
Umami er en magisk liten opplevelse i seg selv. Her holder de bare åpent hvis de har kunder. Ingen pop in, kún reservasjon. I døra møtes du av to kokker, Sigrid Rafaelsen og Kim-Håvard Larsen. Det er også kún disse to som står for alt av bevertning resten av kvelden. Mat, vin, servering. Fantastisk! Dette er kjøkken på Michelin-nivå. Men med beliggenhet så langt nord, blir omtale i den berømte røde boka vrient. Det hindrer derimot ikke restauranten i å drive fullskala Michelin-style. Maten er eksperimentell, med fokus på lokale råvarer. Vinene er velvalgte, gøy og komplimenterende. Umami er vanedannende og kan være frelsende for førstegangs-gourmeter. ​
0 Comments



Leave a Reply.

Proudly powered by Weebly
  • HOME
  • Argentina
  • TV episodes
  • Finn-Erik Cooks
  • OLDEMORS KOKEBOK
  • Podcast
  • WINE
  • Recipes
  • LIVE SHOWS
  • About us