#KULTOUR
  • HOME
  • Argentina
  • TV-episoder
  • Finn-Erik lager mat
  • OLDEMORS KOKEBOK
  • Podcast
  • VIN
  • Oppskrifter
  • Om oss

Places we love to eat

An excellent meal is about the total package.
These are the places that stand out.

Dragsholm Slott

16/4/2016

0 Comments

 
Bilde
Nord Vest på den danske landsbygda, midt i landets kjøkkenhage, ligger pittoreske Dragsholm Slott. I slottskjelleren finner du en av landets mest innovative og spennende restauranter. Fokus er, som med så mange restauranter i dag, lokale råvarer. Men når det lokale i hovedsak er planter og grønt, blir dette ekstra gøy. For her går kokkene langt ut i kjøkkenhagen for å skape smakskombinasjoner nye for selv den mest bevandrede palett. En av hovedrettene fra første besøk sitter fortsatt. Friske brennesler med hønsekraft. Og hvordan kan det fremstå som en hovedrett tenker du? Ser for deg buljongen som tykk, delikat og enormt smaksrik. Som et flytende stykke kjøtt. Helt vilt spennende og fantastisk godt.
0 Comments



Leave a Reply.

Proudly powered by Weebly
  • HOME
  • Argentina
  • TV-episoder
  • Finn-Erik lager mat
  • OLDEMORS KOKEBOK
  • Podcast
  • VIN
  • Oppskrifter
  • Om oss