Indisk mat, Indisk kjøkken. What's not to like? Vi elsker krydderiene og uttrykket som ligger i matkulturen fra India. Men ofte velger vi dette vekk... Enorme mengder olje, fett og fløte har gjort indisk mat til et lite problembarn for oss. Smakene er fabelaktige, men mettheten blir overveldende. Alltid. Vi befinner oss nå i Bradford, curry-hovedstaden i England, for å grave i historien til dette fascinerende kjøkkenet og ikke minst undersøke om indisk mat kan være raffinert? Bilder som dette skriker ikke "Indisk" for oss, og sikkert ikke for dere? Disse er fra de første opptakene til #TASTE BRADFORD i går kveld. Restauranten Prashad er den eneste av Bradfords utallige Indiske restauranter, med omtale i Michelin Guiden. En sanseopplevelse av dimensjoner. Forførende, eksotisk og meget inspirerende. Vi ville bare dele disse "appetittvekkerne" med dere og lover en spennende episode i nær fremtid :)
0 Comments
|